2010. február 2., kedd

ÚTRA KÉSZEN

30 nap argentin kiruccanás után itt ülünk Dóriék házában ,iszonyú fülledt melegben ,hátunk mögött a ventilátor suhog,kinn dörög , villámlik és mintha dézsából öntenék, szakad az eső. Szerintem ez csak azért van, hogy ne fájjon annyira a szívünk, hogy itt kell hagyni ezt a gyönyörű országot. Összes cuccunk becsomagolva lemérve, ne legyen egy bőrönd több mint húsz kiló,+ a pofátlanság határáig megtömött 1-1 kézipoggyász + laptop.Utolsó percben vesszük fel a ruhát amiben talán otthon sem fagyunk meg, ha sikerül a két bőröndöt becsekkolni Pestig ,a kézipoggyászban lesz két napi kaja meg a ruhatár.este 9-kor indul a busz Buenos Airesbe, reggel 6-ra ér oda, tűz a reptér.
11-ig kell becsekkolni.Csütörtök reggel leszünk Madridban,egy óránk van megkeresni a Rómába induló gépet,azzal délelőtt Rómában vagyunk.Este 10-kor indul onnan egy Wizzair járat Pestre, péntek hajnalban leszünk ott.Az eredeti jegyünk Róma Budapest ugrott mert az óceán átrepülését egy nappal csúsztatták a z Air Európánál ,így lekéssük az Alitalia gépét, de a Wizzairnél vettünk új jegyet másnapra ,így minden ok . A személyes találkozásig:

"Buenos dias ,amigos" üdv Klári Feri

OTTHONRÓL FOLYTATJUK!!!!

2 megjegyzés:

  1. Vigyázzatok Magatokra az úton, és kitartás ehhez a hosszú hercehurcához! Készüljetek nagyon, mert itthon 30 cm-es hó van. :-) Jó utat!

    VálaszTörlés
  2. Jó utat Nektek. Vigyázzatok magatokra és hozzatok egy kis meleget :)

    VálaszTörlés